MAMAZORG

Dé mentale zorg voor mama’s

Per seconde worden er wereldwijd ongeveer 4 baby’s geboren. Het lijkt dus de normaalste zaak van de wereld. Is het voor jou het eerste (of heb je er al één of meer) kindje, dan zet het je leven op zijn kop en is het helemaal niet zo vanzelfsprekend.

Je kraamtijd zit vast vol mooie momenten, maar zeker ook pittige. Voor jou en je baby is er op fysiek en medisch vlak genoeg aandacht. Mentaal gebeurt er rondom de geboorte ook heel veel. Dat is net zo belangrijk en zeker waard om aandacht aan te besteden.

Team Mamazorg

Suzanne de Reijke (verloskundige) , Philippine de Wit (mama coach) en Tineke van Schuppen (verloskundige)

Philippine de Wit van Klimop Advies biedt in samenwerking met Verloskundigenpraktijk Amsterdam Zuid daarom Mamazorg aan in de vorm van coachgesprekken. Complete zorg is wat zij jou graag bieden. Philippine is behalve een gediplomeerd en ervaren coach ook zelf ervaringsdeskundige en heeft een zoontje, geboren in oktober 2015. Kijk hier hoe dit initiatief is ontstaan.

Wat houdt het in?

Ruimte om bijvoorbeeld:

• je ervaringen rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd te bespreken

• je vragen en onzekerheden te bespreken in jouw nieuwe rol als moeder

• de (nieuwe) relatie tussen jou en je partner te bespreken

• een hernieuwde balans te zoeken als werkende moeder

• overige thema’s die voor jou nu aandacht verdienen

Interesse?

Neem contact op met Philippine van Klimop Advies. Bij voorkeur in de laatste 3 weken voor je bevalling voor een eerste (intake) gesprek. Je hebt dan een gezicht en gevoel bij Philippine en je kunt na je bevalling & kraamtijd makkelijk contact met haar opnemen.

Waar en wanneer: Mamacoaching is beschikbaar op vrijdagen op de vertrouwde locatie van Verloskundigenpraktijk Amsterdam Zuid aan de Willemsparkweg 176. Neem je je baby graag mee? Dat kan!

Investering: een gesprek kost € 68,50 per uur inclusief BTW. Je zit niet vast aan een pakket en betaalt per gesprek. Gemiddeld hebben verse moeders behoefte aan 3 tot 4 gesprekken waarvan het eerste gesprek voor de bevalling en de overige gesprekken erna. Je mag, indien gewenst, je partner ook een keer meenemen. Dit speciale Mamazorg tarief geldt voor maximaal 5 gesprekken.